top of page
skkklogo2.png

Alkukesästä aloin pyöritellä ajatusta siitä, että tuntuisi hyvältä tehdä joku vähän merkityksellisempi valokuvaprojekti. Sain mielestäni hienon idean ja nyt kuukausien aikana konsepti on jalostunut ja tällä viikolla aloitin konkreettisen tekemisen. Projektin aihe on rankka, mutta tärkeä. Suunnitelmanani on kuvata masennusta sairastavia henkilöitä, jotka ovat meikattu ja laitettu ihan viimeisen päälle. Kuvissa kasvot ovat iloisia/onnellisia/tyytyväisiä. Pointtina siis se, että masennus ei näy ulospäin. Pinta voi kiiltää vaikka sisin on rikki. Kuvausten ohella myös haastattelen henkilöitä ja heidän tarinansa on se olennaisin osa projektia, jonka tarkoitus on levittää tietoa masennuksesta ja häivyttää häpeää sairauden ympäriltä.

 

Mitä tästä sitten tulee lopulta? En tiedä. Tekeminen on nyt tärkeintä ja se, että saadaan tarinat leviämään. Varmasti rakennan projektille oman sivuston, ehkä tästä syntyy näyttely, ehkä kirja, ehkä jotain ihan muuta. Elävä ja kasvava kokonaisuus, joka taipuu moneksi. Aika näyttää, mutta väkevä tunne on, että tärkeä matka on alkamassa.

MOJO ERÄMETSÄ, 15.11.2019

Sairaan Kauniit Kasvot on valokuvaaja Mojo Erämetsän uusi projekti. Jos sinulla on aiheesta jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta, niin se onnistuu allaolevalla lomakkeella. Sillä voit ottaa yhteyttä myös jos tahdot projektiin mukaan kertomalla oman tarinasi tai osallistua kuvauksiin esimerkiksi meikkaajan tai kampaajan ominaisuudessa. Myös kaikki erityyliset kuvauslokaatiot pk-seudulla kiinnostavat kovasti, joten jos pystyt tarjoamaan mitä tahansa sisätilaa muutaman tunnin kuvauksia varten, niin laita ihmeessä viestiä.
 

 Kiitos.

Kiitos viestistä!

bottom of page